xanura

Xanura maakt domotica bereikbaar voor iedereen

Met Xanura introduceert Eaton Holec een nieuw huisautomatiseringssysteem dat domotica bereikbaar maakt voor iedereen. Het systeem, dat speciaal voor particulieren is ontwikkeld, laat zich eenvoudig installeren in nieuwbouw en bestaande woningen. Dankzij het unieke concept van Xanura kan een oplossing worden geboden die precies bij een individuele wens past én voor een uiterst scherpe prijs.

Gebruik maken van het bestaande lichtnet

Hoe is dat mogelijk? Xanura maakt gebruik van het bestaande lichtnet en werkt met elk type schakelmateriaal. Dat scheelt aanzienlijk in installatietijd en materiaal, aangezien hak- en breekwerk niet nodig is. Door verzend- en ontvang-componenten onzichtbaar achter schakelaars en wandcontactdozen te monteren kunnen schakelcommando's over het bestaande lichtnet worden verzonden. En als de wensen later veranderen is de Xanura-installatie eenvoudig uit te breiden of aan te passen.


Xanura is een modulair inzetbaar en zeer flexibel
huisautomatiseringssysteem. Hierdoor is het mogelijk per woning een installatie aan te bieden die exact aansluit bij individuele wensen van de bewoners. In het plattegrond voorbeeld worden een aantal veelgevraagde Xanura-toepassingen weergegeven

 

  • 1
  • 2