Zonnepanelen Gilze

header

Neem direct contact met ons op!
  • ✓ Toegangsautomatisering
  • ✓ Beveiligingsinstallaties
  • ✓ Zonne-energie

Overweegt u om zonnepanelen te plaatsen in Gilze of Rijen? Dat is een goede keuze. Ze zijn goed voor het milieu én uw energiefactuur. En voor de installatie hoeft u niets te doen. De installateurs van Eltech Gilze zorgen ervoor dat alles netjes en goed wordt geplaatst. Benieuwd wat de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw dak in Gilze of Rijen zijn? Neem contact op!

De vele voordelen van zonnepanelen plaatsen in Gilze en omstreken

Als u rondloopt met het idee om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning in Gilze of Rijen is het wel zo fijn om meer te weten over de voor- en nadelen. Zonnepanelen biedt vele voordelen. Zowel financieel, voor uw huis als voor het milieu. Na het plaatsen van zonnepanelen wordt het energielabel beter, of uw woning nu oud of nieuw is. Voordeel heeft u altijd. Daarnaast profiteert maandelijks van een lagere energierekening. En wekt u meer stroom op dan u verbruikt? Dan kunt u dat terug leveren aan het net.

En de nadelen?

Genoeg positieve redenen om zonnepanelen aan te schaffen. Maar zijn er eigenlijk ook nadelen? De prijs kan een nadeel zijn. Dat is begrijpelijk, want niet iedereen heeft zoveel geld om vrij te besteden. Wist u dat er subsidies zijn, dat u de btw kunt terugvragen én dat u vaak gebruik kunt maken van financieringsregelingen? En bedenk daarbij dat u uw zonnepanelen binnen ongeveer tien jaar heeft terugverdiend. Zonnepanelen op uw dak gaat u zeker veel opleveren.

Alle merken zonnepanelen leverbaar

Eltech Gilze voorziet u van advies, verzorgt de plaatsing en volledige installatie. Wij kunnen alle merken zonnepanelen leveren, waaronder Trina Solar, BenQ, LG, PhonoSolar, Avancis en Hanover Solar. Wilt u weten wat zonnepanelen op uw dak in Gilze of Rijen opleveren? Meer informatie of kosteloos een offerte aanvragen? Neem dan contact op via +31 (0)161 453 080.

Anderen bezoekers bekeken ook: